Aanmoedigen

Het evenement staat bekend om zijn unieke sfeer en het enthousiasme van de toeschouwers die alle deelnemers aanmoedigen. De toeschouwers slepen de lopers er op moeilijke momenten doorheen en geven iedere deelnemer bij de finish een waar heldenontvangst. Behalve bij de start-finishlocatie zijn de deelnemers ook toe te juichen langs het parcours en bij de volgende oversteekpunten.

– de oversteek Streekbos-Veilingweg, nabij het Weelenpad;
– bij Esdoornlaan op de brug (bij Weelenpad), nabij de rotonde en bij waterpost;
– bij de Kadijkweg nabij de brug en bij de rotonde;
– bij de waterberging het Weeltje;

Parkeren

Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid dichtbij de start (restaurant IJgenweis).

De verkeersregelaars wijzen graag de weg.

IJgenweis eten & drinken
Veilingweg 21
1611 BN Bovenkarspel

 

 

 

 

IJgenweis

De start en finish vinden plaats in het Streekbos, aan de veilingweg in Bovenkarspel, vlakbij Restaurant IJgenweis. Op het parkeerterrein voor het restaurant staat de inschrijftent, de laatste verzorgingspost en de kledingwagen, waar de deelnemers hun tas kunnen achter laten.

Restaurant IJgenweis zal de hele dag geopend zijn om de inwendige mens te verzorgen. Meer informatie is te vinden op de website.

Nieuws

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wie heeft er op zondag 29 oktober nog een paar uurtjes over en wil helpen bij onze mooie run? Wij zoeken nog handjes voor o.a. routebegeleiding, waterposten, fotografen, maar ook zoeken wij nog muziek voor onderweg! Wil je helpen, of weet je nog iemand die graag...

Lees meer