Ron Offerman – Qimens alweer voor het vierde jaar hoofdsponsor van de Unicefrun WF.

Wat drijft jou om wederom ook dit jaar zo bij te dragen?

De scholen zijn hier weer begonnen, hoe gewoon eigenlijk. Onze kinderen helpen om als individu door het leven te gaan en zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. En als zij dan als jongvolwassenen gaan werken in organisaties hebben zij veelal de kans verder te leren en zich te ontwikkelen. Dat is wat wij dagelijks doen bij Qimens; organisaties en mensen helpen tot verbetering door bezieling, bevlogenheid en verbinding.
Diezelfde bezieling, bevlogenheid en verbinding heb ik mogen ervaren tijdens een bezoek aan Unicef Nederland in Den Haag. Juist dat en het besef dat Unicef door haar omvang echt wereldwijd een vuist kan maken en zo kinderen echt kan helpen, motiveren mij wederom me hiervoor in te spannen.

Wat betekent voor jou het thema ‘voor ieder kind’?

Alle kinderen verdienen een kans op leven, spelen, plezier, ontwikkeling!
Kinderen zijn de toekomst, zij geven kleur aan de dag voor morgen. Het zou niet zo moeten zijn dat een kind dagelijks moet strijden voor overleving doordat zij onvoldoende eten, drinken, medische verzorging ter beschikking hebben. Dat zij geen scholing krijgen, moeten schuilen voor oorlogsgeweld en veelal de dag in angst en onzekerheid doorbrengen.
Wereldwijd werken nog altijd 168 miljoen kinderen als kindarbeider, waarvan 85 miljoen ook nog eens onder gevaarlijke omstandigheden. Juist de invloed van een mondiale speler als Unicef is van evident belang om daar verandering in te brengen.

Wat wil je bereiken met jouw deelname?

Het is belangrijk dat ook dichter bij huis wij beseffen wat een goed werk Unicef doet voor kinderen wereldwijd en hoe belangrijk initiatieven als de Unicefrun West-Friesland zijn voor Unicef. Net als andere jaren ren ik dit jaar weer mee, maar laat ik ook via Qimens drie teams meedoen aan de run. Mijn persoonlijke sponsoractie is aangemaakt en ik beraad me nog op een ludieke actie om weer net als andere jaren, hier een mooi bedrag gesponsord te krijgen.
Qimens brengt de energie terug in uw organisatie. Met mijn inzet voor de unicefrun hoop ik energie door te geven en mensen en/of bedrijven te stimuleren om ook te steunen. Steun als sponsor of door als (gesponsorde) deelnemer mee te doen, alleen of in een team.
West-Friesland op zijn best; betrokken, bevlogen en verbonden zodat wij straks een flinke financiële bijdrage kunnen doen om zo Unicef in staat te blijven stellen zo veel mogelijk kinderen te bereiken en te helpen.

Zondag 29 oktober 2017 Unicefrun West-Friesland, steun ook!
Ik sta aan de start!
Wil je mijn deelname als loper (15 km) steunen, kijk op mijn persoonlijk actiepagina: http:/helpmee.unicef.nl/COL-2-5326
http:/helpmee.unicef.nl/COL-2-5326