Rotary Medemblik-Koggenland
Qimens
Western Evolution

Aanmoedigen

Het evenement staat bekend om zijn unieke sfeer en het enthousiasme van de toeschouwers die alle deelnemers aanmoedigen. De toeschouwers slepen de lopers er op moeilijke momenten doorheen en geven iedere deelnemer bij de finish een waar heldenontvangst. Behalve bij de start-finishlocatie zijn de deelnemers ook toe te juichen langs het parcours en bij de volgende oversteekpunten.

– de oversteek Streekbos-Veilingweg, nabij het Weelenpad;
– bij Esdoornlaan op de brug (bij Weelenpad), nabij de rotonde en bij waterpost;
– bij de Kadijkweg nabij de brug en bij de rotonde;
– bij de waterberging het Weeltje;

Parkeren

Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid dichtbij de start (restaurant IJgenweis).

De verkeersregelaars wijzen graag de weg.

IJgenweis eten & drinken
Veilingweg 21
1611 BN Bovenkarspel

 

 

 

 

IJgenweis

De start en finish vinden plaats in het Streekbos, aan de veilingweg in Bovenkarspel, vlakbij Restaurant IJgenweis. Op het terrein voor het restaurant staat de inschrijftent, de laatste verzorgingspost en de kledinginname, waar de deelnemers hun tas kunnen achter laten.

Restaurant IJgenweis is de hele dag geopend om de inwendige mens te verzorgen. Meer informatie is te vinden op de website.

Nieuws

Filmopnames nu online!

Net als andere jaren zijn er weer filmopnames gemaakt van de finish. Doordat de gebruikelijke camera uitviel en er een regendruppel op de lens is gevallen, is de kwaliteit niet zo als jullie van ons gewend zijn. Maar desondanks willen wij deze opnames toch graag met...

Lees meer

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wie heeft er op zondag 7 oktober nog een paar uurtjes over en wil helpen bij onze mooie run? Wij zoeken nog handjes voor o.a. routebegeleiding, waterposten, fotografen, maar ook zoeken wij nog muziek voor onderweg! Wil je helpen, of weet je nog iemand die graag...

Lees meer