Rotary Medemblik-Koggenland
Qimens
Western Evolution

Hoofdsponsoren

western_evolution
BNI
Rotary

Alle sponsoren

De Unicefrun West-Friesland is gesponsord/ mede mogelijk gemaakt door:

Sponsormogelijkheden

De unicefrun West-Friesland is, mede dankzij de inzet van circa honderd vrijwilligers en de bijdragen van onze sponsoren, in hoog tempo uitgegroeid tot een groot toonaangevend hardloopevenement in de regio. We hopen ook dit jaar te mogen rekenen op waardevolle en zeer gewaardeerde steun. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk zowel de run apart, als de loop én de run gezamenlijk te sponsoren. Wilt u meer informatie over sponsoring van de run en/of de mogelijkheden bespreken om zowel de run en de loop te sponsoren, neem dan contact op met Liane Cools via unicefloopwf@gmail.com.

 

Sponsoractie

Je kunt UNICEF steunen door mee te doen met de unicefrun West-Friesland. Maar naast de inschrijving bestaat ook de mogelijkheid dat de deelnemers zich laten sponsoren.
Dat kan als volgt: na de inschrijving als deelnemer of als team kan je een actie aanmaken. Dit gaat via http://helpmee.unicef.nl/ en werkt heel eenvoudig: je maakt een actie aan en nodigt familie en vrienden uit om je actie financieel te ondersteunen! Op de site kun je zien hoe je actie verloopt. Omdat deze website los staat van https://inschrijven.nl/ is het niet nodig om je al voor de run ingeschreven te hebben, maar kan je ook direct je actie aanmaken en daar een (sponsor)actie voor te starten op dit platform. Je kunt je aangemaakte actie ook delen via de bekende kanalen van social media.

Om je sponsoractie goed vindbaar te maken, adviseren we je deze de volgende naam te geven:

[je eigen voor- en achternaam] of [jullie teamnaam] doet mee aan unicefrun West-Friesland 2018.

 

 

 

 

Nieuws

Filmopnames nu online!

Net als andere jaren zijn er weer filmopnames gemaakt van de finish. Doordat de gebruikelijke camera uitviel en er een regendruppel op de lens is gevallen, is de kwaliteit niet zo als jullie van ons gewend zijn. Maar desondanks willen wij deze opnames toch graag met...

Lees meer

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wie heeft er op zondag 7 oktober nog een paar uurtjes over en wil helpen bij onze mooie run? Wij zoeken nog handjes voor o.a. routebegeleiding, waterposten, fotografen, maar ook zoeken wij nog muziek voor onderweg! Wil je helpen, of weet je nog iemand die graag...

Lees meer